Fii expozant

Un eveniment dedicat copiilor atrage cei mai interesanti expozanti, pentru ca universul celor mici este inepuizabil. Ni s-au alaturat deja cei mai importanti distribuitori de jucarii, carti si elemente educative in dorinta de a oferi o gama vasta de produse pentru copii de diferite varste. Misiunea Alandala este de a evita consumerismul si a il inlocui cu o oportunitate de a prezenta celor mici tot de ce au nevoie pentru a-si desavarsi educatia, de la jucarii care le dezvolta inteligenta si atentia, la carti pentru stimularea imaginatiei.

Daca ai si tu produse destinate celor mici, vino alaturi de noi la cel mai mare festival expozitie din tara dedicat copiilor, unde scopul noastru este de a deschide calea spre un viitor mai bun urmatoarei generatii. Prezinta-ti produsele intr-un mod atractiv pentru cei mici si ajuta-i in dezvoltarea lor si in procesul de transformare in adulti educati si responsabili.

Contacteaza-ne la adresa de email expo@alandalafestival.ro sau la telefon +40 722 421 713 pentru toate detaliile privind colaborarea cu noi.