Zurli urca pe scena la Alandala!

Gașca Zurli vine la Alandala! Intalneste-ti personajele favorite intr-un spectacol special, in cadrul de basm oferit de cel mai mare festival al copiilor din Romania.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea show-urilor. Pentru noi fiecare copil este unic, așa că îi tratăm pe toți cu aceeași atenție și dragoste.

Gașca Zurli are 16 spectacole diferite care au făcut înconjurul ţării şi au schimbat relaţiile dintre părinţii şi copiii din România. La spectacolele Zurli familiile descoperă că “joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum ii place Mirelei să-şi descrie creaţia.

- 2 milioane de fani la nivel national;

- 200.000 de spectatori/ an;

- Peste 100 de reprezentatii/ an in toata tara;

- 50 de orase acoperite;

- Sute de mii de fani activi pe retelele de socializare;

- Peste 300.000 de fani pe conturile de Facebook Gasca Zurli, Fetita Zurli;

- Peste 1 milion de abonati pe YouTube;

- 80.000 DVD-uri vandute in toata tara; 80.000 de CD-uri vandute la nivel national;

- 100 de cantece originale;

- 17 spectacole productii proprii; 13 personaje originale.

Povestea Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al părinților. Lumea Zurli are cei mai frumoși părinți și copii.

Regasește programul complet în secțiunea dedicată: https://www.alandalafestival.ro/vizitatori/program