BILETE

DESPRE NOI

Lansat in 2019, Festivalul Copiilor Alandala a fost un mare succes inca de la prima editie. Peste 25 de mii de vizitatori au trecut pragul festivalului in cele 3 zile magice din decembrie. Construit pe o idee unica si venind sa aduca o noutate absoluta intr-o zona inca neexplorata suficient, Alandala si-a propus si a reusit sa creeze singurul festival pentru copii de asemenea amploare din Romania. Conceptul festivalului este de a aduce in acelasi loc tot ce inseamna distractie pentru copii, latura culturala si educativa, dar si latura utilitara, prin zona de expo. Asta a insemnat transformarea pavilionului B2 din Romexpo intr-un imens spatiu de joaca, spectacol, educatie si sport, o formula absolut unica la noi in tara. Nu este o surpriza, astfel, ca inca de la prima editie am avut alaturi parteneri de renume, precum Kaufland, Petrom, Unicredit, Vodafone sau Lego, care au completat oferta festivalului cu zone proprii destinate copiilor si zeci de surprize si premii.

ZONE FESTIVAL

Cei care au participat la prima editie stiu deja multe dintre detaliile de mai jos, iar pe cei care vor veni pentru prima oara, ii asiguram ca aici e doar o descriere generala, care nu dezvaluie decat o mica parte din atmosfera feerica a festivalului.

Zona de scena – cu un program zilnic aproape fara intrerupere, cu tot ce isi poate dori un copil, de la spectacole de magie, circ, dans si teatru la artisti ultracunoscuti si iubiti, zona de scena este un punct de atractie major al festivalului, iar pentru anul acesta avem pregatite foarte multe surprize.

Zona de joaca – aproape 1000 de metri patrati de jocuri gonflabile, tobogane de diferite dimensiuni, piramide de catarare, curse cu obstacole si atat de multe altele incat singura problema a parintilor este sa isi convinga copiii sa isi pastreze resurse si pentru celelalte distractii oferite de festival.

Tiroliana si circuitul de carturi electrice – nu mai necesita nicio explicatie, ci doar pregatirea pentru emotii unice Zona de sport – vom avea un mini-teren de fotbal si doua de baschet, pregatite cu tot ce trebuie si la standardele obisnuite pentru aceste sporturi in varianta indoor. Dar asta-i departe de a fi tot, adaugam badminton, mese de tenis de masa, tir cu arcul si perete de catarare. Si mai adaugam si trambuline, ca sa fim siguri ca energia debordanta a copiilor are suficiente ocazii sa se exprime

Zona food&drinks – pentru ca vorbeam mai sus de energia copiilor, cu siguranta este nevoie si de un loc in care aceasta sa poata fi reimprospatata. Cu o oferta diversificata, zona de food and drinks va aduce copiilor si parintilor un moment de respiro, o pauza in care sa-si faca planurile pentru urmatoarea runda de distractie. Complementar, facem o zona speciala a carei denumire spune totul: Candyland.

Zona de expo – cu o arie limitata, aceasta zona va permite prezentarea de produse si servicii destinate copiilor si parintilor, de la jucarii la materiale educative si oferte de scoli si gradinite.

Zona de parteneri – chiar daca inca nu spunem prea multe despre aceasta zona, stim cu siguranta ca va fi un alt punct major de interes al festivalului, parteneri precum Kaufland, Petrom, Unicredit, Vodafone sau Lego avand mereu pregatite foarte multe surprize pentru copii si parinti.

Si ca si cum toate cele de mai sus n-ar fi de ajuns, avem practic activitati la tot pasul, de la mascote cu care copii vor interactiona in permanenta, ateliere de tot felul, workshop-uri interesante, un mic cinematograf pentru pauze de relaxare, pana la personaje surpriza despre care... nu zicem nimic inca 😊

BILETE

Editia 2022 – la ce sa te astepti: 26 de concerte si spectacole, 20 filme in zona cinema, 1000 metri patrati de gonflabile, terenuri fotbal, baschet, badminton si mese de tenis de masa, circuit carturi electrice, tiroliana, trambuline, perete catarare, jocuri tip arcade, ateliere si workshopuri si zeci si zeci de surprize.

Pentru editia din 2022, care se va desfasura in Pavilionul B2 din Romexpo, vor fi disponibile doar abonamente individuale pentru adulti si copii si bilete pe zile.

Atentie, vanzarea va incepe cu un numar limitat de abonamente la preturi promotionale! Asigura-te ca prinzi abonament la cel mai bun pret, facand astfel o economie de cel putin 50 lei (pentru un abonament de adult si unul de copil)! La epuizarea acestora, se va trece la pretul normal pana se atinge contingentul maxim alocat abonamentelor, care este, de asemenea, limitat.

Bilete pe zile vor fi puse in vanzare ulterior.

Abonament Adult – Pret promotional in limita a 1000 de abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 165 lei
Abonament copil – Pret promotional in limita a 2000 de abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 135 lei
Abonament Adult – Pret normal in limita a 500 abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 195 lei
Abonament copil – Pret normal in limita a 1000 de abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 155 lei


CUMPARA BILETE ACUM la pretul cel mai bun!