BILETE

PARTICIPA LA ALANDALA

De ce sa devii expozant la Alandala? Pentru ca este singurul festival de amploare din Romania dedicat copiilor. Pentru ca este singurul festival care ofera si spatiu expozitional, combinand intr-un model, de asemenea singular in tara, latura distractive cu cea utilitara. Pentru ca desi se desfasoara pe o suprafata de 15.000 de metri patrati, doar 1000 sunt alocati spatiului expozitional, pentru un numar limitat de parteneri care se bucura astfel de o expunere net superioara unui targ obisnuit. Pentru ca aduce vizitatori majoritar din categoriile cu venituri mari si medii, clientii perfecti pentru orice business. Pentru ca reprezinta, de fapt, un urias centru de distractie pentru cei mici si parinti, care ii pune intr-o dispozitie pozitiva amplificand astfel mesajul comercial pe care vreti sa il transmiteti. Pentru ca nu trebuie sa va ganditi macar o secunda daca vor veni sau nu suficienti vizitatori, programul, artistii si punctele de atractie ale festivalului asigurand un trafic constant si la cotele maxime permise de spatiu. Dupa ce am avut aproape 25.000 de vizitatori la prima editie, pentru 2022 tintim sa ajungem la 35.000 de vizitatori pe parcursul celor 3 zile, tinta usor de atins avand in vedere surprizele pe care le pregatim. Tot ce trebuie sa faceti este sa va ganditi la modul in care va puteti expune produsele intr-un mod cat mai creativ si eficient, de restul ne ocupam noi! E o ocazie unica, nu o ratati!

OFERTA

Zona expozitionala este organizata in standuri de 9 (3x3), 18 (3x6) si 27 (3x9) metri patrati. Dupa cum spuneam mai sus, in cadrul festivalului aceasta zona are repartizata o arie destul de limitata, prin urmare nu putem acomoda spatii mai mari de 27 de metri patrati decat in cazuri exceptionale. Pentru a veni in intampinarea partenerilor cu business-uri mai mici, avem, de asemenea, doua arii de Marketplace, in care se pot inchiria spatii intre 3 si 8 metri patrati intr-o zona comuna, in care vor fi prezenti mai multi comercianti, fara a fi delimitati prin standuri proprii. In ambele cazuri, stand propriu sau marketplace, tarifarea se face pe metru patrat.

PLAN STANDURI

Pentru a-ti face o idee despre aranjarea spatiului in cadrul Festivalului, vizualizeaza planul de standuri AICI. ATENTIE! Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica planul locatiei fara o notificare prealabila. Plasamentul unui anumit stand poate fi modificat fara notificare, cu exceptia cazurilor in care un anumit plasament este stabilit contractual.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca formularul de participare, ce include si termenii contractuali, AICI.